
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 80 g de mermelada de arándanos
- 100 g de vino de Madeira
- 1 cucharadita de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
- 15 g de mostaza de Dijon
- 20 g de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 400 g de caldo de pollo
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 700 - 800 g de verduras variadas (zanahoria, puerro, brócoli, coliflor, calabacín, etc.) en rodajas, ramilletes o dados
- 20 g de kétchup
- 50 g de castañas cocidas peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 79 kcal / 330 kJ
- Protein
- 1.39 g
- Tuk
- 3.35 g
- Sacharidy
- 10.81 g
- Vláknina
- 1.94 g
Alternativní recepty
Truchas saladas de bacalao con batata y mojo de almendra
1hod. 15min
Salsa bearnesa
15min
Paté en croûte
10hod.
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2hod. 40min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1hod. 50min
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1hod. 30min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1hod. 40min
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10hod.
Solomillo Wellington
2hod.
Salsa holandesa
15min