Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de albahaca fresca (hojas y parte del tallo)
- 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de queso parmesano
- 30 g de tomates secos
- 140 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de carne picada de ternera
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1100 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 350 g de arroz vaporizado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1974 kJ / 472 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Arroz con atún
25 min
Pollo con pasta a la mostaza
30 min
Pilaf de arroz con ternera y pimientos
30 min
Menú: Pollo a la provenzal con patatas. Pudin de chocolate para dos
40 min
Arroz amarillo con pollo
40 min
Fideuá con carne
30 min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Risotto de pollo y verduras
25 min
Albóndigas con arroz de tomate (Soutzoukakia)
1h
Arroz a lo pobre
40 min
Pasta con judías blancas
40 min