Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gremolata
- 2 trozos de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado u otras hierbas aromáticas
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
Ossobuco a la milanesa
- 4 rodajas de morcillo de ternera cortadas con el hueso (700 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de harina para rebozar
- 1 - 2 chalotas (30 g)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco seco
-
100
g de agua
nebo 100 g de caldo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1353 kJ / 324 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Estofado de ternera con tortellini
1 Std.
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Gulash con cerveza
1 Std. 10 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Ternera con setas al brandy
45min
Conejo al cava
1 Std.
Pollo a la cazadora
40min
Conejo a la cazadora
50min