
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gremolata
- 2 trozos de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado u otras hierbas aromáticas
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
Ossobuco a la milanesa
- 4 rodajas de morcillo de ternera cortadas con el hueso (700 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de harina para rebozar
- 1 - 2 chalotas (30 g)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco seco
-
100
g de agua
nebo 100 g de caldo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 324 kcal / 1353 kJ
- Protein
- 29.2 g
- Tuk
- 23.6 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9hod.
Codornices en escabeche de boletus
25hod.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo a la mostaza
50min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27hod.
Estofado de cordero marinado con naranja, miel y tomillo
1hod. 30min
Estofado de ternera con tortellini
1hod.
Conejo con ciruelas
45min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4hod. 15min
Conejo con romesco y piñones
55min
Callos a la asturiana
1hod. 20min
Ternera al ron con setas
25min