Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 80 g queijo parmesão
Caldo
- 1500 g água
- 150 g cebola cortada em quartos
- 10 g salsa
- ½ talo de aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g tamboril cortado em pedaços
- 35 g azeite
Risoto
- 80 g bolbo de funcho
- 150 g alho-francês
- 10 pés de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 80 g vodka
- 350 g arroz p/ risoto
- 50 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto à alentejana
30 min
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1 godz.
Risoto de cogumelos com presunto
1 godz.
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 min
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto de dourada
1 godz.
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min
Risoto de camarão e leite de coco
30 min
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30 min