Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 80 g queijo parmesão
Caldo
- 1500 g água
- 150 g cebola cortada em quartos
- 10 g salsa
- ½ talo de aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g tamboril cortado em pedaços
- 35 g azeite
Risoto
- 80 g bolbo de funcho
- 150 g alho-francês
- 10 pés de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 80 g vodka
- 350 g arroz p/ risoto
- 50 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25 min
Risoto de línguas de bacalhau
55 Min
Risoto de bacalhau
50 menit
Risoto à alentejana
30 min
Risoto de caipirinha e vieiras
35 Min
Risoto de polvo
1j 20 menit
Risoto de dourada
1j
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Risoto de amêijoas
3sa
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1j
Risoto de cogumelos com presunto
1j