Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 robalo médio amanhado (1000 g aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 30 g coentros
- 500 g sobras de pão de Mafra
- 400 g cebola
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite
- 350 g água
- 100 g vinho branco
- 600 g tomate cortado em quartos
-
1
c. chá de caldo de peixe
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 1 ovo
- 400 g ovas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3789.6 kJ / 905.7 kcal
- Protein
- 96.1 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 790.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Açorda de tomate
20 Min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2 Std. 50 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Cassata de avelã e chocolate
8 Std.
Cabeça de xara
48 Std.
Soufflé de marisco
2h
Polvo com molho de ervas
1h
Açorda de bacalhau com tomate
25 Min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Raia alhada
40min
Sopa de cação
40min
Açorda de marisco
30 Min