Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 robalo médio amanhado (1000 g aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 30 g coentros
- 500 g sobras de pão de Mafra
- 400 g cebola
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite
- 350 g água
- 100 g vinho branco
- 600 g tomate cortado em quartos
-
1
c. chá de caldo de peixe
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 1 ovo
- 400 g ovas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3789.6 kJ / 905.7 kcal
- Protein
- 96.1 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 32.2 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 790.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Açorda de bacalhau com tomate
25 Min
Caril do mar
45min
Empada de alheira e grelos
1h
Sela de borrego com migas de espargos
9h 25min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2h 50 min
Arroz de pato à Lafões
1h 40min
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Esparregado
20min
Douradas com açorda de coentros
45min
Farófias com creme de limão
40 λεπτ.
Açorda de marisco
30 Min