
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 robalo médio amanhado (1000 g aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 30 g coentros
- 500 g sobras de pão de Mafra
- 400 g cebola
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite
- 350 g água
- 100 g vinho branco
- 600 g tomate cortado em quartos
-
1
c. chá de caldo de peixe
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 1 ovo
- 400 g ovas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 905.7 kcal / 3789.6 kJ
- Protein
- 96.1 g
- Tuk
- 32.2 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 790.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Açorda de bacalhau com tomate
25min
Cabrito no forno com migas de espargos
10hod. 5min
Risoto de tamboril
50min
Salada de ovas
40min
Douradas com açorda de coentros
45min
Caril de peixe rico
50min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1hod. 10min
Risoto de garoupa com manjericão
1hod.
Migas de broa com bacalhau
30min
Arroz de tamboril
35min
Açorda de marisco
30min
Massada de garoupa
45min