Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 100 g sobras de pão
- 40 g coentros
- 30 g manteiga
- 80 g farinha tipo 65
- 600 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Rolo de bacalhau
- 240 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite
- 450 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 800 água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 357 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau da consoada gratinado
1 Std. 15 Min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1 Std.
Rolo de carne
1 Std.
Bacalhau espiritual
50min
Torta de bacalhau
1 Std.
Torta de bacalhau
2h 15min
Empada de alheira e grelos
1 Std.
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Bacalhau com grão e broa
45min
Rolo de bacalhau com broa
50min
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min
Pudim de bacalhau
2h