Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g flocos de aveia
- 100 g cebola
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa e coentros)
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 ovo
- 25 g mostarda
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 577 kJ / 142 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3 Std. 15 Min
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40min
Hambúrgueres de peixe com maionese de paprika
30min
Almôndegas de peru
40min
Hambúrgueres de frango com zoodles
45 min
Muffins de salmão e curgete
30min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Puré de couve-flor
1hod. 10min
Panquecas de alfarroba
40min
Pastéis de pescada e batata-doce
1h
Rolo de peru com cogumelos
50 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55 min