
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 300 g de faisselle
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de persil frais équeuté
- 1 botte de ciboulette fraîche ciselée
- 250 g de fromage à tartiner nature
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 125.2 kcal / 523.5 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 131.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème à tartiner fromage frais-radis
5 min
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30 min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 min
Vinaigrette aux fines herbes
10 min
Bâtonnets de graines croquantes avec bacon et fromage
35 min
Tartinade concombre-ricotta
10 min
Compotée aux lardons
25 min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 min
Tartinade aux champignons
30 min
Crème de sardine au whisky
5 min
Tartinade jambon-œuf
35 min
Tartinade au thon à l'avocat
10 min