
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 90 g de beurre doux préalablement congelé en morceaux (1-2 cm)
- 90 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de fleur de sel (petite pincée)
- 45 g d'eau
La crème diplomate biscuitée
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait entier
- ½ gousse de vanille
- 30 g de biscuits type Saint-Michel, pulvérisés en poudre
- 60 g de jaunes d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs type Maïzena
- 200 g de crème liquide entière très froide
- 250 g de groseilles rouges
- quelques copeaux de chocolat noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 681.5 kcal / 2839.8 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 45.3 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 28.8 g
- Sodík
- 234.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1hod. 15min
Tartelette à l'orange
2hod. 30min
Guirlande givrée à la mirabelle
2hod.
Tarte amandine aux cerises
2hod. 30min
Tarte amandine aux mirabelles
1hod. 30min
Tarte aux mirabelles
50min
Tartelettes aux quetsches
45min
Tarte aux cerises briochée
3hod. 25min
Kougelhopf
2hod. 55min
Tarte aux myrtilles
3hod. 15min
Kouglof
3hod. 20min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2hod. 45min