Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 0 - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini all'olio
3sa 10 dk
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Piadina romagnola
15 min
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Panini al latte
4sa 50 dk
Mantovanine
2h 45min
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min