Dip au fromage et à la ciboulette

Dip au fromage et à la ciboulette

4.4 39 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
8 portions

Suroviny

  • 60 g de gouda coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • ciboulette fraîche ciselée, pour la finition
  • 250 g de fromage blanc nature
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 - 5 légumes variés (carotte, concombre, céleri et poivron par ex.), coupés en bâtonnets

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4.88 g
Kalorie 302 kJ / 72 kcal
Tuk 4.63 g
Sacharidy 2.73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...