Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 68.4 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 384.3 mg
Alternativní recepty
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Gratin de crozets au jambon
1h
Croziflette
1 Std. 25 Min