Risotto de crozets aux champignons et au lard

Risotto de crozets aux champignons et au lard

2.0 102 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 70 g de cantal vieux, en cubes
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 100 g de lard fumé, en tranches fines coupées en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de champignons bruns, frais coupé en tranches
  • 300 g de pâtes sèches type crozets
  • 200 g d'eau
  • sel
  • poivre moulu
  • 100 g de vin blanc sec
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 461.8 mg
Protein 18.1 g
Kalorie 2369.6 kJ / 566.4 kcal
Tuk 24.8 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 60.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...