Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 68.4 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 384.3 mg
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Gnocchis à la carbonara
15min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Veau bolognaise et polenta
35min
Gratin de crozets au jambon
1h
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min