Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de fèves fraîches, ou surgelées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 830 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de riz basmati
- 6 pavés de saumon frais, sans la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2636 kJ / 633 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 33.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35min
Thon encebollado
1 godz. 15 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Curry de poisson
45 min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40min
Parmentier de boeuf aux panais et noisettes
45 min
Tagliatelles au poireau et aux coques
45 min
Eglefin au curry
50min
Blanquette de cabillaud
55min
Risotto au saumon
45 min