Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte brisée maison
- 20 g de farine de blé, pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon doux, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivron rouge, détaillé en lanières et un peu pour la décoration
- 8 feuilles de basilic frais
- 80 g de lait entier
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 3 œufs,
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1855.1 kJ / 444.8 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 30.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Tarte aux oignons
1h 15min
Tarte croustillante carotte et courgette
1u.
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Gâteaux de champignons
1h 15min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1u.
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1u.
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Crumble de tomates
50min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min