
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 400 g de poireaux coupés en gros morceaux
- 80 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 350 g d'eau
- 400 g de pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de cabillaud
- 2 c. à soupe de persil frais ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 468 kcal / 1966 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 21 g
Alternativní recepty
Tajine de poissons au curry
55min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Parmentier au céleri et au haddock
1hod. 15min
Blanquette de saumon aux fèves
1hod.
Parmentier merlan, poireau et courge
1hod. 15min
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Merlan aux poireaux
30min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1hod.
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1hod. 35min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1hod. 15min
Blanquette de cabillaud
55min