Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 400 g de poireaux, coupés en gros morceaux
- 80 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 350 g d'eau
- 400 g de pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de cabillaud
- 2 c. à soupe de persil frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966 kJ / 468 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Parmentier de poisson et chou vert
1sa 25 dk
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min
Eglefin au curry
50min
Merlu à la galicienne
45min
Eglefin à la mexicaine
40min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35min
Blanquette de cabillaud
55min
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40min