Brandade de cabillaud et poireau
TM5 TM6

Brandade de cabillaud et poireau

3.2 (54 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de poireaux, coupés en gros morceaux
  • 80 g d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 350 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre nouvelles
  • 600 g de filet de cabillaud
  • 2 c. à soupe de persil frais, ciselé

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1966 kJ / 468 kcal
Protein
36 g
Sacharidy
21 g
Tuk
26 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty