Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 400 g de poireaux, coupés en gros morceaux
- 80 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 350 g d'eau
- 400 g de pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de cabillaud
- 2 c. à soupe de persil frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966 kJ / 468 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Parmentier merlan, poireau et courge
1 godz. 15 min
Brandade de lieu à la patate douce
1 godz.
Parmentier de carotte au poisson
1 godz.
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Courgettes à la farce marine
1 godz. 15 min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Eglefin au curry
50min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 godz. 35 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 godz.
Blanquette de cabillaud
55 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min