Zařízení & příslušenství
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů zeleninového vývaru
-
1 čajová lžička oleje
-
600 - 700 gramů brambor nakrájených na kousky (3 cm)
-
1 čajová lžička mořské soli
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky kari
-
600 gramů tresky nakrájené na kousky (3 cm)
-
250 gramů kapusty kadeřavé nakrájené (1 cm)
-
100 gramů čerstvého sýru
-
1 polévkovou lžíci nastrouhané pomerančové kůry
-
200 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
½ čajové lžičky kurkumy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
33.4 g
Kalorie
1785 kJ /
427 kcal
Tuk
15.6 g
Sacharidy
38.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Má to úroveň!
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí steaky v papilotě
40min.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Kuskus s jehněčím a zeleninou
Žádné hodnocení
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min.
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Masové kuličky s polentou
Žádné hodnocení
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min.
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1hod. 10min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.