Kompatibilní verze
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička oleje
- 600 - 700 gramů brambor, nakrájených na kousky (3 cm)
- 1 čajová lžička mořské soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky kari
- 600 gramů tresky, nakrájené na kousky (3 cm)
- 250 gramů kapusty kadeřavé, nakrájené (1 cm)
- 100 gramů čerstvého sýru
- 1 polévkovou lžíci nastrouhané pomerančové kůry
- 200 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ½ čajové lžičky kurkumy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 Min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 Min
Čirý zeleninový vývar
3h 45min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Zeleninové placky z plechu
40 Min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 Std.
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30 Min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 Min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 Min