Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou

Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou

3.8 11 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • 500 gramů zeleninového vývaru
  • 1 čajová lžička oleje
  • 600 - 700 gramů brambor nakrájených na kousky (3 cm)
  • 1 čajová lžička mořské soli
  • ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky kari
  • 600 gramů tresky nakrájené na kousky (3 cm)
  • 250 gramů kapusty kadeřavé nakrájené (1 cm)
  • 100 gramů čerstvého sýru
  • 1 polévkovou lžíci nastrouhané pomerančové kůry
  • 200 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
  • 15 gramů kukuřičného škrobu
  • ½ čajové lžičky kurkumy

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 33.4 g
Kalorie 1785 kJ / 427 kcal
Tuk 15.6 g
Sacharidy 38.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...