Kompatibilní verze
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička oleje
- 600 - 700 gramů brambor, nakrájených na kousky (3 cm)
- 1 čajová lžička mořské soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky kari
- 600 gramů tresky, nakrájené na kousky (3 cm)
- 250 gramů kapusty kadeřavé, nakrájené (1 cm)
- 100 gramů čerstvého sýru
- 1 polévkovou lžíci nastrouhané pomerančové kůry
- 200 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ½ čajové lžičky kurkumy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 15.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Masové kuličky s máslovou dýní a bramborem
1 godz. 10 min
Krůtí rolky s rýží
40min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Zelenobílé těstoviny
40min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 godz. 30 min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1 godz. 15 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Cukety plněné krůtím masem
1 godz. 10 min
Treska s citrusovým máslem
50min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Masové kuličky s fetou
35min