Zařízení & příslušenství
Vánoční (adventní) věnec 2016
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
12 kusů
Suroviny
Těsto na věnec
-
100 gramů másla plus navíc na vymazání mísy
-
1 kostku čerstvého droždí (42 gramů)
-
50 gramů krupicového cukru
-
150 gramů mléka
-
500 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
2 žloutky (bílky ponechte na potření věnce před pečením)
-
1 vanilkový cukr
-
1 špetka soli
Náplň
-
100 gramů dětských piškotů
-
100 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
100 gramů lískových oříšků
-
50 gramů krupicového cukru
-
100 gramů čokolády na vaření
-
140 gramů mléka
-
1 vanilkový cukr
-
1 vejce
-
moučkový cukr na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
10.78 g
Kalorie
1932 kJ /
461 kcal
Tuk
21.38 g
Vláknina
3.02 g
Sacharidy
57.38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční recepty prémiové
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čokoládové hrudky
30min.
Velikonoční ovečka s mákem a povidly
2hod. 15min.
Galetka s třešněmi
1hod. 25min.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Makovo-meruňkový věnec
1hod. 30min.
Velký novoroční preclík
1hod. 30min.
Prezidentská bábovka
1hod. 5min.
Slaný koláč chryzantéma
1hod. 55min.
Tvarožník
1hod. 30min.
Vánočka
1hod. 30min.
Masarykovo vánoční cukroví
3hod.
Vánoční tvarohová štóla - 2018
2hod. 30min.