Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krůtí roláda
- 2 krůtí prsa, bez kůže, bez kostí (450 gramů každé)
- 2 špetky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 140 gramů sušené šunky, na plátky
- 140 gramů vařené šunky, na plátky
- 140 gramů plátkového sýra
- 140 gramů sušených švestek, bez pecek
- 140 gramů anglické slaniny, na plátky
Salsa
- 100 gramů olivového oleje
- 200 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce sušeného oregana
- 1 polévková lžíce kmínu, mletého
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 50 gramů octa
- 100 gramů vody
- 50 gramů hořčice, plnotučné
- 300 gramů kečupu
- 30 gramů cukru
- 330 gramů coly, např. Coca-coly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2233 kJ / 534 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Kuře na kari s olivami
50 min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1 godz.
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 Std. 15 Min
Guláš z vepřové panenky
40min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Vepřové v mrkvi
2h
Trhané vepřové maso
4h 5min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1 Std. 15 Min