Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Omáčka
- 150 gramů minerální vody, neperlivé
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
nebo 1 kostka masového bujónu - 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 polévkové lžíce vinného octa, bílého
- 3 polévkové lžíce hořčice
- 45 gramů olivového oleje
Bramborový salát
- 500 gramů vody
- 4 polévkové lžíce soli
- 800 gramů brambor, malých (cca 3-4 cm), neoloupaných
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky (cca 1 cm)
- 200 gramů červené cibule, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ďábelské toasty
50 Min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1 Std.
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1 godz. 35 min
Vepřenky
25 Min
Gulášové koření
5 Min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Caffé Vanilla
5 Min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35 Min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2h
Katův šleh
35 Min
Bílá klobása ve skle
1 Std. 20 Min