Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Omáčka
- 150 gramů minerální vody, neperlivé
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
nebo 1 kostka masového bujónu - 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 polévkové lžíce vinného octa, bílého
- 3 polévkové lžíce hořčice
- 45 gramů olivového oleje
Bramborový salát
- 500 gramů vody
- 4 polévkové lžíce soli
- 800 gramů brambor, malých (cca 3-4 cm), neoloupaných
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky (cca 1 cm)
- 200 gramů červené cibule, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1h 40min
Brambory s překvapením
1h 10min
Vepřové závitky s rýží
55min
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Cukety plněné krůtím masem
1h 10min
Vejce na páře á la flamenca
25min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Treska s citrusovým máslem
50min
Teplý bramborový salát se slaninou
1 Std. 15 Min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
45min
Vánoční bramborový salát
45min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h