
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Omáčka
- 150 gramů minerální vody, neperlivé
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
nebo 1 kostka masového bujónu - 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 polévkové lžíce vinného octa, bílého
- 3 polévkové lžíce hořčice
- 45 gramů olivového oleje
Bramborový salát
- 500 gramů vody
- 4 polévkové lžíce soli
- 800 gramů brambor, malých (cca 3-4 cm), neoloupaných
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky (cca 1 cm)
- 200 gramů červené cibule, na kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1hod. 25min
Šopský salát
10min
Knedlíčky se salámovou náplní
50min
Bigos
1hod. 30min
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1hod. 10min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
1hod. 40min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
72hod.