Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 čajová lžička oleje, na vymazání
-
1
zeleninový bujón (pro 0.5l vody)
nebo 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 180 gramů divoké rýže
- 1200 gramů vody
- 400 gramů brokolicových růžiček
- 600 - 800 gramů čerstvých filetů z lososa
- ¾ čajové lžičky soli, jemné
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 citrón, kůra a šťáva
- 300 gramů mléka
- 40 gramů hladké mouky
- 40 gramů másla
- 1 svazek čerstvého kopru (5-10 gramů) plus 4 snítky na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 19.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Treska s citrusovým máslem
50min
Losos s bramborovou kaší
55min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10min