
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 čajová lžička oleje na vymazání
-
1
zeleninový bujón (pro 0.5l vody)
nebo 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 180 gramů divoké rýže
- 1200 gramů vody
- 400 gramů brokolicových růžiček
- 600 - 800 gramů čerstvých filetů z lososa
- ¾ čajové lžičky soli, jemné
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 citrón kůra a šťáva
- 300 gramů mléka
- 40 gramů hladké mouky
- 40 gramů másla
- 1 svazek čerstvého kopru (5-10 gramů) plus 4 snítky na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 530 kcal / 2217 kJ
- Protein
- 43.8 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 44.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Losos s bramborovou kaší
55min
Treska s citrusovým máslem
50min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Štědrovečerní rybí polévka
50min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min