Zařízení & příslušenství
Bavorský bramborový salát
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvé petržele pouze lístky
-
120 gramů cibule napůl
-
150 - 200 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
700 gramů brambor uvařených ve slupce, oloupaných, napůl nebo na čtvrtky (dle velikosti)
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
-
20 - 30 gramů octa
-
30 gramů oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4 g
Kalorie
959 kJ /
230 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2016
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Dresink s vejci a bylinkami
10 min
Sicilský krevetový salát
40 min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 godz.
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1 godz.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1 godz. 15 min
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1 godz. 15 min
Řecký zelný salát
2 godz. 15 min
Karlovarské knedlíky
50 min