Zařízení & příslušenství
Bavorský bramborový salát
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvé petržele pouze lístky
-
120 gramů cibule napůl
-
150 - 200 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
700 gramů brambor uvařených ve slupce, oloupaných, napůl nebo na čtvrtky (dle velikosti)
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
-
20 - 30 gramů octa
-
30 gramů oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4 g
Kalorie
959 kJ /
230 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2016
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40 Min
Huspenina
2 Std. 25 Min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 Min
Vydatný bramborový salát
2 Std.
Rajčatovo-fazolový salát
30 Min
Teplý bramborový salát se slaninou
1 Std. 15 Min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 Min
Makové houstičky s chorizem
2 Std. 30 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35 Min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min