
Zařízení & příslušenství
Bavorský bramborový salát
Příprava 10min
Celkový 15min
4 porce
Suroviny
-
čerstvé petržele pouze lístky3 stonky
-
cibule napůl120 gramů
-
vody150 - 200 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
brambor uvařených ve slupce, oloupaných, napůl nebo na čtvrtky (dle velikosti)700 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého¼ čajové lžičky
-
muškátového oříšku, mletého¼ čajové lžičky
-
octa20 - 30 gramů
-
oleje30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
230 kcal /
959 kJ
Protein
4 g
Tuk
8 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2016
12 recept
Česká republika
Česká republika