
Zařízení & příslušenství
Bavorský bramborový salát
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvé petržele pouze lístky
-
120 gramů cibule napůl
-
150 - 200 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
700 gramů brambor uvařených ve slupce, oloupaných, napůl nebo na čtvrtky (dle velikosti)
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
-
20 - 30 gramů octa
-
30 gramů oleje
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
230 kcal /
959 kJ
Protein
4 g
Tuk
8 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2016
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Hovězí Stroganoff
1hod.
Paprika a pórek s balzamikem
30min
Ruský bramborový salát
50min
Cuketovo-mátový salát
10min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Vánoční Kuba
1hod. 40min
Pomazánka z kozího sýra
10min
Špekové knedlíky
50min
Bramborový guláš
1hod. 10min
Zelný salát s křenem
10min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min