Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stonky čerstvé petržele, pouze lístky
- 120 gramů cibule, napůl
- 150 - 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 700 gramů brambor, uvařených ve slupce, oloupaných, napůl nebo na čtvrtky (dle velikosti)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 20 - 30 gramů octa
- 30 gramů oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 959 kJ / 230 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinované papriky
55 Min
Gratinované cukety a rajčata
1 Std.
Dršťková polévka
1 Std.
Rajčatový džus
5 Min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 Min
Salát z krabích tyčinek a rýže
40 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Teplý bramborový salát se slaninou
1h 15min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 Min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 Min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 godz. 50 min