Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tostatura dei carapaci
- 400 g di crostacei, i carapaci (teste e gusci)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 80 g di brandy
Bisque
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di farina tipo 00
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di pomodori maturi in quarti
- 250 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 rametto di prezzemolo fresco, intero e lavato
- 1 rametto di timo fresco, intero e lavato
- 1 foglia di porro, la parte verde (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6485 kJ / 1550 kcal
- Protein
- 69.1 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 119.1 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Gyoza
1u.
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Uramaki (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10min
Bisque di gamberetti con crostini
1u.
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2 godz. 10 min
Tempura di verdure
25 min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Gyoza neri
1 godz. 30 min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3h
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min