Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tostatura dei carapaci
- 400 g di crostacei, i carapaci (teste e gusci)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 80 g di brandy
Bisque
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di farina tipo 00
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di burro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di pomodori maturi in quarti
- 250 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 rametto di prezzemolo fresco, intero e lavato
- 1 rametto di timo fresco, intero e lavato
- 1 foglia di porro, la parte verde (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6485 kJ / 1550 kcal
- Protein
- 69.1 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 119.1 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Fumetto di gamberi speziato
35 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Thai tom yum
1 Std. 30 Min
Paella de marisco
1h 20 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Ceviche di salmone
48u. 15min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 Std.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min