Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 170 g de harina de repostería
- 50 g de azúcar
- 70 g de mantequilla fría en trozos
- 1 huevo
- 1 cucharadita de jengibre molido (volitelně)
Toffee
- 250 g de azúcar
- 30 g de agua
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 20 g de mantequilla
Limpieza y decoración
- 1250 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de palomitas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1383 kJ / 331 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 49.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panal de caramelo
1h 30min
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
1j 50 menit
Crujientes de pollo almendrado con salsa ranchera
30 Min
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2j 10 menit
Volcán de chocolate al vapor para dos
35min
Crocanti de cacahuetes
1h 30min
Minicarrot cake
50min
Natillas de chocolate
1h 20min
Mousse de chocolate y caramelo salado
1h 45min
Volcán de chocolate para dos
15 Min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Natillas (Espesar)
15 Min