Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de chocolate
- 110 g de nata (35% de grasa)
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla
Mazapán
- 250 g de azúcar glas
- 250 g de almendra molida
- 50 g de clara de huevo pasteurizada
Relleno
- 100 g de azúcar glas
- 200 g de nueces en mitades
- 20 g de brandy
Montaje y decoración
- 6 - 8 nueces en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1995 kJ / 477 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 14.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30 min
Crema pastelera
10 min
Tarta Sacher
3h
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Pastel ruso con praliné de avellanas
3h 20min
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15min
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2h 30 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Brazo de gitano
3h