Zařízení & příslušenství
十香菜
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
榨菜 切絲100 克
-
油20 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲50 克
-
新鮮黑木耳 切絲100 克
-
新鮮豆芽菜 去鬚100 克
-
新鮮香菇 切薄片50 克
-
豆干 橫向剖半,切絲100 克
-
水50 克
-
芹菜 取莖、切段50 克
-
紅甜椒 切絲30 克
-
新鮮竹筍 (真空包裝),切絲80 克
-
豆包 切絲150 克
-
素蠔油10 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.8 g
Kalorie
666 kJ /
159 kcal
Tuk
8.9 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
11.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
素食家常菜
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan