Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 榨菜 ,切絲
- 20 克 油
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 100 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- 100 克 新鮮豆芽菜 ,去鬚
- 50 克 新鮮香菇 ,切薄片
- 100 克 豆干 ,橫向剖半,切絲
- 50 克 水
- 50 克 芹菜 ,取莖、切段
- 30 克 紅甜椒 ,切絲
- 80 克 新鮮竹筍 (真空包裝),切絲
- 150 克 豆包 ,切絲
- 10 克 素蠔油
- 1 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 5.5 g