牛蒡野菇蓋飯

牛蒡野菇蓋飯

4.3 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份

Suroviny

牛蒡野菇
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    150 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,剝散
    100 克
  • 味醂
    15 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油
    20 克
  • 20 克
  • 打散
    1 顆
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克
  • 蔥 (volitelně) 切蔥花
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 562.2 mg
Protein 16.2 g
Kalorie 2481.4 kJ / 593.6 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 106.1 g
Sacharidy 106.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...