牛蒡野菇蓋飯
TM5 TM6

牛蒡野菇蓋飯

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

牛蒡野菇

  • 15 克 油
  • 100 克 洋蔥 ,切絲
  • 150 克 牛蒡 ,去皮,切絲
  • 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散
  • 15 克 味醂
  • 5 克 米酒
  • 20 克 醬油
  • 20 克 水
  • 1 顆 蛋 ,打散

蒸煮

  • 1200 克 水
  • 200 克 白米
  • 15 克 蔥 ,切蔥花 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2481.4 kJ / 593.6 kcal
Protein
16.2 g
Sacharidy
106.9 g
Tuk
11.2 g
Nasycený tuk
106.1 g
Vláknina
6.9 g
Sodík
562.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty