Zařízení & příslušenství
牛蒡野菇蓋飯
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
牛蒡野菇
-
油15 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
牛蒡 去皮,切絲150 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散100 克
-
味醂15 克
-
米酒5 克
-
醬油20 克
-
水20 克
-
蛋 打散1 顆
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米200 克
-
蔥 (volitelně) 切蔥花15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
562.2 mg
Protein
16.2 g
Kalorie
2481.4 kJ /
593.6 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
106.1 g
Sacharidy
106.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班輕鬆煮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan