Zařízení & příslušenství
日式咖哩親子雞肉燉飯
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
2 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)1 隻
-
咖哩粉2 大匙
-
白酒50 克
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油10 克
-
洋蔥 切塊20 克
-
葵花油15 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
300 克 水雞高湯300 克
-
蛋2 顆
-
醬油1 茶匙
-
紅甜椒 切丁20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27.5 g
Kalorie
2516.5 kJ /
605.5 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
輕鬆學做燉飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan