絲瓜蒸蛋

絲瓜蒸蛋

4.0 3 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 絲瓜 切段(約1公分)
    200 克
  • 2 顆
  • 高湯
    50 克
  • (含蒸蛋和蒸煮用)
    600 克
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 以熱水浸泡
    1 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.79 g
Kalorie 250 kJ / 59 kcal
Tuk 3.381 g
Vláknina 0.47 g
Sacharidy 2.694 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...