Zařízení & příslušenství
絲瓜蒸蛋
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
絲瓜 切段(約1公分)200 克
-
蛋2 顆
-
高湯50 克
-
水 (含蒸蛋和蒸煮用)600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 以熱水浸泡1 茶匙
-
香油½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.79 g
Kalorie
250 kJ /
59 kcal
Tuk
3.381 g
Vláknina
0.47 g
Sacharidy
2.694 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan