Zařízení & příslušenství
素麻油雞
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
黑麻油50 克
-
油50 克
-
老薑 切片50 克
-
紅蘿蔔 切片100 克
-
杏鮑菇 切條200 克
-
新鮮蘑菇 去蒂頭、切塊150 克
-
米酒500 克
-
水500 克
-
玉米筍 切段50 克
-
枸杞5 克
-
鹽 少許,依個人口味添加
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.1 g
Kalorie
1104.5 kJ /
264.2 kcal
Tuk
25.2 g
Vláknina
3.75 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan