Zařízení & příslušenství
彩椒牛肉
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
橄欖油85 克
-
蒜頭10 克
-
牛里肌肉 切絲250 克
-
綜合甜椒 (紅、黃皆可),切條150 克
-
新鮮青辣椒50 克
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
烏醋30 克
-
新鮮九層塔 只取葉子10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.5 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tuk
33.5 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan