Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de chocolate oaxaqueño, en trozos
- 40 g de azúcar
- 15 g de cocoa en polvo
- 1 rama de canela
- 1500 g de leche
- 300 g de masa de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1810 kJ / 431 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romeritos
1h 40min
Champurrado del puesto de tamales
15min
Atole de fresa
25 min
Atole de Piña
25 min
Tamales dulces de pasas
2h
Atole de amaranto
20 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30 min
Champurrado
25 min
Atole de arroz de la esquina
35 Min
Atole de chocolate
20 min
Atole de canela
35 Min
Atole de guayaba
40min