Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (10 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di grano duro
- 300 g di farina di forza (manitoba)
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Farcitura
-
50
g di pecorino poco stagionato, a pezzi (3-4 cm)
nebo 50 g di Provolone piccante, a pezzi (3-4 cm) - 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
400
g di pomodori pelati a pezzi
nebo 400 g di polpa di pomodoro a pezzi (in scatola) - 1 cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di origano secco
Ultimare la preparazione
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta patate e provola
55 Min
Struffoli
1 Std.
Taralli sugna e pepe
4h
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Parigina
3hod. 30min
Calzoni fritti napoletani
2hod. 30min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min