
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolleta
- 500 g de atún fresco en trozos
- 1 huevo
- 2 cucharadas de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 - 60 g de harina
- 300 - 400 g de aceite para freír
Salsa teriyaki
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de vinagre de arroz
- 35 g de azúcar moreno
-
50
g de sake
nebo 50 g de vino de Jerez seco - 75 g de mirin
- 2 cucharaditas colmadas de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 424 kcal / 1774 kJ
- Protein
- 22.4 g
- Tuk
- 29.18 g
- Sacharidy
- 17.68 g
- Vláknina
- 0.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40min
Chawan mushi (flan salado japonés)
35min
Albóndigas caseras al curry con cuscús
1hod. 20min
Aliño de yogur con guindilla, ajo, limón y cilantro
1hod. 5min
Albóndigas de atún y cúrcuma
1hod.
Albóndigas de bonito
45min
Causa limeña
1hod. 10min
Arroz con azafrán y brocheta kebab (Chelow kabab) - Irán
1hod. 45min
Hamburguesas de atún
3hod. 40min
Salisbury steak
50min
Risotto al vino tinto
25min
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
30min