![Albóndigas de atún con salsa teriyaki Albóndigas de atún con salsa teriyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61E9CFE2-9027-4E41-8E72-416C80A8B2A3/Derivates/243E3CBB-956F-408E-94E7-21375338D525.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolleta
- 500 g de atún fresco en trozos
- 1 huevo
- 2 cucharadas de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 - 60 g de harina
- 300 - 400 g de aceite para freír
Salsa teriyaki
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de vinagre de arroz
- 35 g de azúcar moreno
-
50
g de sake
nebo 50 g de vino de Jerez seco - 75 g de mirin
- 2 cucharaditas colmadas de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 17.68 g
- Tuk
- 29.18 g
- Vláknina
- 0.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini muffins de salmón y eneldo al vapor
45 Min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45 Min
Aperitivos salados de ajonjolí
40 min
Hot dog con salsa de pepinillos
45 Min
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35 min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4h
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20min
Snack de pistachos con dátiles
1 Std.
Salmón marinado con remolacha
48h
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1 Std.
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Cerdo thai con arroz y tirabeques
40 min