Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 g de patata en trozos (2-3 cm)
- 1 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de tomillo seco
- 200 g de pan rallado (y algo más para rebozar las albóndigas)
- 400 g de atún en aceite (escurrido)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2883 kJ / 689 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 41.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasteles de patata y cangrejo con salsa de yogur (sin gluten)
1 godz. 10 min
Nuggets de coliflor
30min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30min
Falafel
1 godz.
Fritos de zanahoria
1 godz. 10 min
Quinoa con guisantes y pesto de almendras
25min
Croquetas de garbanzos y zanahoria
20min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40min
Albóndigas de pavo con mozzarella y salsa de tomate con berenjenas
35min
Bolas de garbanzos y jamón con calabaza frita
20min
Lasaña de soja a la florentina
1 godz. 30 min
Huevos con judías rojas y arroz
40min