Zařízení & příslušenství
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Příprava 5min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů másla
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
350 gramů pórku na kolečka
-
5 lístků šalvěje umytých a osušených
-
2 špetky soli
-
2 špetky pepře, černého, mletého
-
8 plátků toustového chleba bez kůrky, na trojúhelníky
-
300 gramů sýru fontina na kostky (2 cm)
-
3 vejce
-
400 gramů mléka
-
100 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
50 gramů parmazánu, strouhaného
-
1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
24.1 g
Kalorie
2025 kJ /
484 kcal
Tuk
32.8 g
Sacharidy
24.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Mandlové pyré
2hod. 15min.
Šťavnaté ovoce z papiloty
20min.
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2hod. 45min.
Risi e bisi
55min.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50min.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Brazilský dezert quindim
30min.
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Rýžová tortilla
Žádné hodnocení