Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů másla
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 350 gramů pórku, na kolečka
- 5 lístků šalvěje, umytých a osušených
- 2 špetky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 8 plátků toustového chleba, bez kůrky, na trojúhelníky
- 300 gramů sýru fontina, na kostky (2 cm)
- 3 vejce
- 400 gramů mléka
- 100 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 50 gramů parmazánu, strouhaného
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 32.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arašídové cookies na druhou
30min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Zeleninová bábovka
1h 45min
Cop s tuňákem
1h 40min
Zabaione
15min
Brazilský dezert quindim
30min
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Žádné hodnocení
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 Std. 30 Min
Risi e bisi
55min