Zařízení & příslušenství
Čočkové stew s pancettou
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
100 gramů mrkve na kousky
-
80 gramů celeru na kousky
-
200 gramů brambor na kousky
-
20 gramů oleje
-
100 gramů pórku na kolečka (cca 0,5 cm)
-
900 gramů vody
-
250 gramů zelené čočky propláchnuté
-
20 gramů rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička cukru krupice
-
120 gramů anglické slaniny, nakrájené120 gramů pancetty nakrájené
-
1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
30 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky mořské soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
23.1 g
Kalorie
1821 kJ /
435 kcal
Tuk
17.2 g
Sacharidy
47.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mini cena, maxi chuť
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min.
Paprika a pórek s balzamikem
30min.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min.
Červená smetanová čočka
15min.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.
Dal makhani
13hod. 20min.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Turecká nevěstina polévka
50min.