Zařízení & příslušenství
Čočkové stew s pancettou
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
100 gramů mrkve na kousky
-
80 gramů celeru na kousky
-
200 gramů brambor na kousky
-
20 gramů oleje
-
100 gramů pórku na kolečka (cca 0,5 cm)
-
900 gramů vody
-
250 gramů zelené čočky propláchnuté
-
20 gramů rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička cukru krupice
-
120 gramů anglické slaniny, nakrájené120 gramů pancetty nakrájené
-
1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
30 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky mořské soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
23.1 g
Kalorie
1821 kJ /
435 kcal
Tuk
17.2 g
Sacharidy
47.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mini cena, maxi chuť
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Pórkový dort (Porreetorte)
1hod. 30min.
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1hod. 10min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Fazole po bretaňsku
35min.
Musaka z červené čočky
2hod. 20min.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Turecká nevěstina polévka
50min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.