Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů celeru, na kousky
- 200 gramů brambor, na kousky
- 20 gramů oleje
- 100 gramů pórku, na kolečka (cca 0,5 cm)
- 900 gramů vody
- 250 gramů zelené čočky, propláchnuté
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička cukru krupice
-
120
gramů pancetty, nakrájené
nebo 120 gramů anglické slaniny, nakrájené -
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty - 30 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky mořské soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 17.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole po bretaňsku
35 min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50min
Pečené fazole
1h 25 min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Arašídová polévka
40 min
Čočka na kari s dýní v páře
1小时 15 分钟
Pomalu vařené chilli con carne
5h 5min
Fazolový guláš s klobásou
11 godz. 25 min