Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sojasaucen-Dip
- 100 g Sojasauce
- 30 g Dashi-Brühe
- 30 g Reiswein (Mirin)
Gemüse in Tempurateig
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- 150 g Wasser, sehr kalt
- 50 g Eiswürfel
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 100 g Weizenmehl
- 50 g Reismehl
- ½ Teelöffel Backpulver
- 6 Scheiben Zucchini (5 mm)
- 6 Scheiben Aubergine (5 mm)
- 1 grüne Paprika, in 6 breiten Streifen
- 1 rote Paprika, in 6 breiten Streifen
-
6
Zuckerschoten
nebo 6 Spargelstangen, grün - 6 Babymöhren, TK, aufgetaut oder frisch
- 1 Gemüsezwiebel, in Ringen (5 mm)
-
200
g Japanischer Rettich (Daikon), gerieben
nebo 1 Stückchen Ingwer, frisch, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 840 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 godz. 45 min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min
Nudelteig
1h
Teig für Wan Tans
1h 15min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1 Std. 35 Min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1h 15min
Frühlingsrollen
2 Std. 10 Min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Klassische Samosas
1h 30 min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min