Ravioli mit Spinat und Salbeibutter

Ravioli mit Spinat und Salbeibutter

4.1 42 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 1hod.
7 Portionen

Suroviny

Nudelteig
  • Mehl
    300 g
  • Hartweizengrieß
    100 g
  • Eier
    2
  • Wasser
    70 g
  • Olivenöl
    60 g
  • Salz
    1 TL
Füllung
  • Öl
    1 EL
  • Schweineschnitzel
    150 g
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Spinat, gehackt, TK aufgetaut
    200 g
  • gekochter Schinken
    150 g
  • Eigelb
    2
  • Butter
    20 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
  • Butter
    100 g
  • Salbeiblätter
    20

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 21 g
Kalorie 2206 kJ / 527 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...