
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl
- 100 g Hartweizengrieß
- 2 Eier
- 70 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 1 EL Öl
- 150 g Schweineschnitzel
- 50 g Parmesan in Stücken
- 200 g Spinat, gehackt, TK aufgetaut
- 150 g gekochter Schinken
- 2 Eigelb
- 20 g Butter
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
- 100 g Butter
- 20 Salbeiblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 527 kcal / 2206 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelteig ohne Ei
1hod. 35min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2hod.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1hod. 50min
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1hod. 15min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1hod.
Ravioli mit Hackfleisch
1hod.
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1hod. 10min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Ravioli alla napoletana
1hod.
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min