Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl
- 100 g Hartweizengrieß
- 2 Eier
- 70 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 1 EL Öl
- 150 g Schweineschnitzel
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut
- 150 g gekochter Schinken
- 2 Eigelb
- 20 g Butter
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
- 100 g Butter
- 20 Salbeiblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2206 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Béarnaise
40min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Pfannkuchenröllchen mit Lachs auf Spinat
1 Std.
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.