Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- Pflanzenöl zum Einfetten
- 300 g Rehgulasch oder Fleisch aus der Keule, gewürfelt (3 cm)
- 24 Blätter Dumpling-Teig, TK
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Schalotte (30 g)
- 30 g Sojasauce
- Wasser zum Bestreichen
Sauce und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 400 g Mini Pak Choi, in Blättern
- 50 - 60 g Sherryessig
- 90 g Sojasauce
- 30 g Agavendicksaft
- 20 g Sesam, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1195 kJ / 284 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt
25 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Pulpo
2 Std.
Dumplings
45 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Bouillabaisse
1h
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min