
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- Pflanzenöl zum Einfetten
- 300 g Rehgulasch oder Fleisch aus der Keule, gewürfelt (3 cm)
- 24 Blätter Dumpling-Teig, TK
- 20 g frischer Ingwer in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch entkernt, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 Stängel Koriander abgezupft
- 1 Schalotte (30 g)
- 30 g Sojasauce
- Wasser zum Bestreichen
Sauce und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 400 g Mini Pak Choi in Blättern
- 50 - 60 g Sherryessig
- 90 g Sojasauce
- 30 g Agavendicksaft
- 20 g Sesam geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 284 kcal / 1195 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süß-Sauer-Dhal
3h 30min
Kimchi
120h
Salsa Verde
5min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8h 30min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1h
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Königsberger Klopse vom Kalb
1h
Schweinebauch mit Kimchi
35min