Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- Pflanzenöl zum Einfetten
- 300 g Rehgulasch oder Fleisch aus der Keule, gewürfelt (3 cm)
- 24 Blätter Dumpling-Teig, TK
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Schalotte (30 g)
- 30 g Sojasauce
- Wasser zum Bestreichen
Sauce und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 400 g Mini Pak Choi, in Blättern
- 50 - 60 g Sherryessig
- 90 g Sojasauce
- 30 g Agavendicksaft
- 20 g Sesam, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1195 kJ / 284 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 Std. 15 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 Min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 Std.
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Sardische Nudeln mit Rucolasauce
27 Std.
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 Std.
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min