Kompatibilní verze
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Backpulver
Mango-Salat
- 2 Mangos, reif, in mundgerechten Stücken
- 2 Salatherzen, in Streifen
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Crème fraîche
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Zucker
- 2 Prisen Salz
Garnelen mit Chili-Mayonnaise
- 1000 g Frittieröl
- 12 Garnelen, roh, groß, geschält, (à ca. 30 g ohne Kopf und Schale), entdarmt
- Salz
- 200 g Mayonnaise, bevorzugt asisatische Mayonnaise aus dem Asia-Shop
- 75 g Chilisauce
- 75 g Sesamöl, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4882 kJ / 1166 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 94 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Avocado-Bowl
40min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20min
Vitello Tonnato
48 Std.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Dim Sum 'Shumai'
2h
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min.
Steinpilz-Ravioli
1h 20min