Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de mezcla de pimientas recién molidas
- 1200 g de filetes de res
- 2 cditas de sal
- 225 g de tocino ahumado, finamente rebanado
- 1200 g de agua
- 40 g de mantequilla
- 40 g de cebolla
- 30 g de brandy
- 250 g de crema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1928 kJ / 459 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Ceviche blanco
30 min
Filete a la pimienta
20min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Ceviche peruano
30 min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Ceviche de camarón
2h
Arroz al cilantro
35 min
Filete relleno
40 min
Lomo de cerdo en adobo navideño
1u. 40min
Papas Anna
1 Std.
Ceviche
30 min