Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de mezcla de pimientas recién molidas
- 1200 g de filetes de res
- 2 cditas de sal
- 225 g de tocino ahumado, finamente rebanado
- 1200 g de agua
- 40 g de mantequilla
- 40 g de cebolla
- 30 g de brandy
- 250 g de crema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1928 kJ / 459 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Pay de limón
3 Std. 30 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 Min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 godz. 10 min
Crema de chocolate con queso
1 Std. 20 Min
Babarois de menta con chocolate
4 godz. 50 min
Mousse de chocolate
3h 20min
Pasta con camarones
35 min
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1 godz. 10 min
Estofado de pescado
1 godz. 10 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 Min