Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinado
- 60 g de aceite de oliva
- 3 ramas de romero
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de tomillo fresco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
Filete de Res
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de champiñones
- 1000 g de filetes de res, abierto para rellenar
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 750 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 920 kJ / 219 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 Min
Estofado de res
1h 40min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Filetes al vino tinto para 2
55 Min
Pollo al cilantro y cuscús
30 Min
Soufflé de Grand Marnier
35 Min
Salmón Soufflé
1 Std.
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 Min
Tagliatelle con costilla estofada
2h 20min
Res con almendras
40 Min
Carne molida
35 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min