Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinado
- 60 g de aceite de oliva
- 3 ramas de romero
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de tomillo fresco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
Filete de Res
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de champiñones
- 1000 g de filetes de res, abierto para rellenar
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 750 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 920 kJ / 219 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Pescado empapelado con verduras
1h 15 min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Fetuccini a la crema
30min
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1h 25min
Camarones a la hierba de limón
1h
Pasta de té limón
10 min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2h 15min
Baguette de pollo
30min