Dip de alcachofa y espinaca

Dip de alcachofa y espinaca

4.8 27 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porciones

Suroviny

  • 150 g de queso parmesano
  • 10 g de aceite de oliva
  • 6 dientes de ajo
  • 300 g de corazones de alcachofa en aceite
  • 150 g de hojas de espinaca fresca
  • 75 g de queso idiazábal
  • 75 g de crema
  • 1 cdita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 40 g de pan molido

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 16 g
Kalorie 7035 kJ / 1675 kcal
Tuk 160 g
Sacharidy 151 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...