
Zařízení & příslušenství
Dip de alcachofa y espinaca
Příprava 10min
Celkový 30min
6 porciones
Suroviny
-
de queso parmesano150 g
-
de aceite de oliva10 g
-
dientes de ajo6
-
de corazones de alcachofa en aceite300 g
-
de hojas de espinaca fresca150 g
-
de queso idiazábal75 g
-
de crema75 g
-
de sal1 cdita
-
de pimienta negra molida1 pizca
-
de pan molido40 g
Nutriční hodnoty na 1 porción
Kalorie
1675 kcal /
7035 kJ
Protein
16 g
Tuk
160 g
Sacharidy
151 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

FESTEJANDO A MAMÁ
10 recepty/-ů
Mexiko
Mexiko