Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 400 - 800 g de ejotes enteros, sin tallos
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Žádné hodnocení
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min