Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1230 g de agua
-
200
g de hongos porcini frescos, en cuartos
nebo 200 g de champiñones, en cuartos - 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Puré de camote
40min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 Min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35 Min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Crostini con champiñones y queso fontina
35 Min
Puré de papa
50min
Tortilla española baja en grasa
45min