Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ scalogno
- 30 g di pomodori secchi
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 160 g di pasta integrale tipo penne (cottura 10 minuti)
- 120 g di lenticchie in scatola, sgocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Riso e crema di ceci
40min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1 godz.
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Ragù di tempeh
30 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min