
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ scalogno
- 30 g di pomodori secchi
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 160 g di pasta integrale tipo penne (cottura 10 minuti)
- 120 g di lenticchie in scatola, sgocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 470 kcal / 1966 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 76 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1hod.