Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carote a rondelle
- 250 g di patate rosse a pezzi
- 400 g di bietole fresche (foglie e coste), a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 100 g di crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Zuppa di patate e carciofi
1h
Minestra di verze e patate
1h
Zuppa di lenticchie
50 min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Fagioli in umido
1h 30min
Cicorie stufate
35 min
Antica minestra ai broccoletti
45 min