Fusilli porri, radicchio e salsiccia

Fusilli porri, radicchio e salsiccia

4.5 181 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
2 porzioni

Suroviny

  • di porri a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di radicchio rosso di Verona a listarelle
    100 g
  • di vino bianco
    40 g
  • di salsiccia spellata, a pezzi
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo fusilli
    160 g
  • Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně) a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 535 kcal / 2238 kJ
Protein 17.4 g
Tuk 24.5 g
Sacharidy 59.2 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 31 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...