Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di porri a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
- 40 g di vino bianco
- 100 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 160 g di pasta secca tipo fusilli
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2238 kJ / 535 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 59.2 g
- Tuk
- 24.5 g
- Nasycený tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette speck e radicchio
35min
Fusilli e melanzane
25 min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Risotto ai porri e burrata
35min