Fusilli porri, radicchio e salsiccia

Fusilli porri, radicchio e salsiccia

4.5 190 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porzioni

Suroviny

  • 30 g di porri a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 40 g di vino bianco
  • 100 g di salsiccia spellata, a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 160 g di pasta secca tipo fusilli
  • Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně) a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.4 g
Kalorie 2238 kJ / 535 kcal
Tuk 24.5 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 31 g
Sacharidy 59.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...