Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise au chocolat
- 20 g de beurre doux et mou et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème au chocolat au lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 400 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La ganache noire
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 16 petits œufs de Pâques en chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2604.5 kJ / 623.1 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 56.7 g
- Tuk
- 40.1 g
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Le rose-framboise
5 Std.
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Entremets aux deux chocolats
35min
Génoise aux fraises et son coulis
1 godz. 15 min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min
Bûche express au praliné
45 Min
Forêt-noire
2 godz. 30 min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min