
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise au chocolat
- 20 g de beurre doux et mou et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème au chocolat au lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
- 400 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
La ganache noire
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 16 petits œufs de Pâques en chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 623.1 kcal / 2604.5 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 40.1 g
- Sacharidy
- 56.7 g
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
13hod.
Opéra
24hod.
Gâteau de Pâques
1hod. 55min
Layer cake façon tiramisu
1hod. 15min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2hod. 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2hod.
Entremets cassis et crémeux citron
5hod.
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2hod. 30min
Bûche express au praliné
45min
Bavarois aux trois chocolats
15hod.
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min