Kompatibilní verze
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dried fruit compote
- 500 g water
- 100 g raw sugar
- 1 cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
- 50 g dried apricots
- 50 g dried pears
- 50 g pitted prunes
- 40 g dried apple
- 50 g dried peaches
- 1 tsp vanilla bean paste
Ricotta pancakes
- 440 g ricotta (see Tips)
- 190 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 50 g butter, for frying
- yoghurt, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.8 kJ / 639.6 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 81.9 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 456.1 mg
Alternativní recepty
Healthy banana bread
1h 15min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1ωρ. 50 λεπτ.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Orange, raspberry and coconut jellies
2 Std. 30 Min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Cacao banana porridge
15min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Zucchini banana loaf
1 Std. 45 Min
Better-for-you banana pancakes
30 Min