Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt

Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt

4.6 25 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 25min.
5 portions

Suroviny

Dried fruit compote
  • water
    500 g
  • raw sugar
    100 g
  • cinnamon quill
    1
  • whole cloves
    4
  • lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
    1
  • dried apricots
    50 g
  • dried pears
    50 g
  • pitted prunes
    50 g
  • dried apple
    40 g
  • dried peaches
    50 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
Ricotta pancakes
  • ricotta (see Tips)
    440 g
  • full cream milk
    190 g
  • eggs separated
    4
  • gluten free flour mix (see Tips)
    180 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • butter for frying
    50 g
  • yoghurt to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 456.1 mg
Protein 21.5 g
Kalorie 2686.8 kJ / 639.6 kcal
Tuk 26.5 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 15.6 g
Sacharidy 81.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...